Het pad naar gezondheid
Mijn dochter en ik
Stapje voor stapje sterker
Dansen op K3
Ons binnenvettertje
Zware astma en groei-achterstand
Een bang ongelukkig vogeltje
Mijn dochter en ik


Mijn eerste ervaring met homeopathie is alweer veertien jaar geleden op het J.T. Kentcollege in Meppel. Via een oproep voor kinderen die mee wilden doen in een studie naar de werking van homeopathische middelen bij gedragstoornissen.
Onze dochter was toen 6 jaar en wij wisten nog niet dat ze een vorm van autisme had. Zij had enorme driftbuien en heel wisselend gedrag. Ook was ze flink astmatisch, moest een paar keer per dag pufjes nemen.

Zo kwamen wij in contact met Jeroen die haar ging behandelen.
Onze dochter wilde geen druppels innemen en mocht aan de flesjes ruiken. Het was onvoorstelbaar. Na een paar keer aan het eerste middel geroken te hebben zijn de astmatische klachten over gegaan en heeft ze dit niet meer terug gekregen.

Tweede “wonder” was met het vinden van een geschikt slaapmiddel voor haar. 
Ze sliep slecht en de gewone kindermedicijnen hielpen geen van allen. Bovendien wilde ze liever geen tabletten innemen. Jeroen adviseerde Cafeïne druppels in homeopatische vorm. Sindsdien slaapt ze alleen goed op dit middel, inmiddels meer dan 8 jaar.

Ruim 1,5 jaar geleden voelde ik mijzelf heel erg gestrest Ik heb vanaf die tijd zelf mogen ervaren wat voor goede resultaten je met een homeopathische behandeling kunt bereiken. Ik heb hiermee een burnout kunnen voorkomen.

Jeroen heeft 40 jaar stress uit mijn lichaam gekregen en mij geleerd anders in het leven te staan. Zonder deze behandeling had ik risico gelopen op langdurige uitval en een behandeling in de psychiatrie.
 

Jeroen is een heel prettige persoon, die je met veel respect behandelt. Hij luistert naar het totale verhaal en neemt daar ruim de tijd voor. 
Hij is betrokken, geeft goede “nazorg” als je met een middel “aan het werk gaat”. Hij reageert snel op hulpvragen. Al met al is hij al jarenlang een goede steun voor ons hele gezin.


 

I. de Jong 

 

HomeDe praktijkHomeopathieEFTRelatiebegeleidingPersoonlijke OntwikkelingLezingen en cursussen Nieuws en linksErvaringenContactEn verder...