Het pad naar gezondheid
1e hulp met homeopathie
Spiritualiteit, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling
Voeding en gezondheid
Gezondheid begrijpen en Natuurlijke Gezondheid
Verdieping in de homeopathie
Lezing jonge kinderen
Kennismaken met de natuurlijke geneeskunde
Gezonde kinderen
Lezing jonge kinderen

Hallo mama's, papa's, oma's en opa's!!!

Zoals je elders op de site hebt kunnen lezen, ben ik vader van zes (stief)kinderen. Die zijn tot nu toe allemaal met natuurlijke middelen gezond gebleven. En inmiddels heb ik ook al weer vier gezonde kleinkinderen die af en toe ook moeten geloven aan de natuurlijke aanpak van "opa dokter"

Ben je nieuwsgierig hoe ik dat doe? Ik wil op de kresj, de peuterschool of de basisschool van je kind(eren) graag over mijn ervaringen op dit gebied vertellen. Dat kan op een ochtend of een avond, waarin ik dan een inleiding geef over alles wat ik op het gebied van een natuurlijke aanpak weet. Daarbij zal het vooral gaan over voeding en homeopatische middelen, maar als je bijvoorbeeld vragen hebt over vaccinaties dan kan dat ook aan de orde komen. En misschien heb je nog wel andere onderwerpen waar je graag iets meer over wilt weten of waar je eens een ander geluid over wilt horen. Als je het leuk vind kan ik ook iets vertellen over het boek 'Het Nieuwe zwanger Worden', één van de boeken die ik heb uitgegeven. Dit bijzondere boek staat vol met tips over alles wat met vruchtbaarheid, zwangerschap, bevalling en borstvoeding te maken heeft. 

Lijkt het je een leuk idee? Als je twintig mensen of meer op je school bij elkaar weet te krijgen, kom ik een keertje langs. Een reiskostenvergoeding is voldoende. Stuur een mailtje naar jeroen@newworldbooks.nl en we spreken wat af!

Wie weet, tot ziens!

 

 

 

HomeDe praktijkHomeopathieEFTRelatiebegeleidingPersoonlijke OntwikkelingLezingen en cursussen Nieuws en linksErvaringenContactEn verder...