Het pad naar gezondheid
1e hulp met homeopathie
Spiritualiteit, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling
Voeding en gezondheid
Gezondheid begrijpen en Natuurlijke Gezondheid
Verdieping in de homeopathie
Lezing jonge kinderen
Kennismaken met de natuurlijke geneeskunde
Gezonde kinderen
Spiritualiteit, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling

 

In maart 2019 gaat een bijzondere cursus van start. Het is een cursus die je persoonlijke ontwikkeling verbindt met gezondheid en spiritualiteit. Tijdens die cursus ga je in zeven avonden op een bijzondere manier een biografie van je leven maken, een overzicht van je leven tot nu toe, vanuit verschillende invalshoeken.

De volgende vragen en thema's komen daarbij aan de orde: 

 • Met wat voor aanleg, talenten, problemen ben ik op de wereld gekomen?
 • Wat zijn de gebeurtenissen die mij steeds weer onderuithalen, kwetsen, ziek maken?
 • Vanuit wat voor onbewuste beelden, ideeën en gevoelens leef ik en reageer ik op mijn omgeving?
 • Op wat voor manieren compenseer ik die negatieve gevoelens?
  • Door mijzelf angstig te verstoppen, door verlegen te zijn, door mijzelf terug te trekken en onzichtbaar te maken?
  • Door te vluchten in mijn fantasie, in boeken, in reizen, in mijn eigen droomwereld? Door steeds maar weer op zoek te gaan naar een andere baan, een ander huis? Door roken of blowen?
  • Door in de aanval te gaan en mijzelf te overschreeuwen? Door mijn omgeving van alles de schuld te geven en mijzelf buiten schot te houden? Door irritatie, boosheid of bazig gedrag? Door snelle auto’s? Door overspel?
  • Door mijzelf helemaal weg te cijferen, anderen te “pleasen” en mijzelf helemaal te vergeten? Door confrontaties uit de weg te gaan? Door te proberen alles zo perfect mogelijk te doen, zodat ik geen kritiek kan krijgen?
  • Door een houding van “Het kan mij allemaal niets meer schelen, laat iedereen maar doodvallen? Van mij hoeft het niet meer”? Een houding van destructiviteit?
 • Na deze zeven avonden zul je een overzicht hebben van je zwakke en sterke kanten, je valkuilen en je talenten. Je zult begrijpen waarom er steeds weer dezelfde negatieve patronen in je leven optreden en waarom je steeds weer dezelfde problemen tegenkomt met dezelfde soort mensen. Je krijgt ook handvaten om deze vicieuze cirkels te doorbreken. Kortom, je gaat jezelf begrijpen op een manier die je nog niet eerder meemaakte. En natuurlijk kun je daar je voordeel mee doen!
Misschien klinkt dit allemaal erg ingewikkeld, maar je hoeft er op dit moment nog niets van te snappen. Zonder voorkennis kun je aan deze cursus beginnen. De inzichten komen gaandeweg de curus vanzelf wel... 

Dit is een persoonlijke cursus waar je vast en zeker sterker uit te voorschijn komt. Je wordt uitgenodigd om actief mee te doen en ook iets over jezelf te vertellen. Het is om de verbanden te gaan zien slim om zoveel mogelijk avonden proberen bij te wonen.

Duur: 7 avonden 
Plaats: Gezondheidscentrum Stiens
Data cursus 1: worden nog bekend gemaakt
Tijd: 20.00 - 22.00
Prijs: € 75,00 incl. koffie en thee
Docent: Jeroen Morssink

Opgave: Je kunt je opgeven voor deze avond door een mailtje te sturen naar jeroen@newworldbooks.nl. Heb je nog vragen bel of app me dan op 0611-744 844

 

HomeDe praktijkHomeopathieEFTRelatiebegeleidingPersoonlijke OntwikkelingLezingen en cursussen Nieuws en linksErvaringenContactEn verder...