Het pad naar gezondheid
1e hulp met homeopathie
Spiritualiteit, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling
Voeding en gezondheid
Gezondheid begrijpen en Natuurlijke Gezondheid
Verdieping in de homeopathie
Lezing jonge kinderen
Kennismaken met de natuurlijke geneeskunde
Gezonde kinderen
1e hulp met homeopathie

In deze cursus maak je niet alleen kennis met de theorie van de homeopathie, maar je gaat er ook praktisch mee aan de slag. Bij de homeopatische middelen die worden behandeld en de informatie die wordt gegeven gaat het vooral over vruchtbaarheid, zwangerschap, bevalling, borstvoeding, baby's, peuters en kleuters. 

Maar... eigenlijk bestaan er in de homeopathie geen middelen die alleen bij kinderen werken. Dus veel van de opgedane kennis kun je ook gebruiken bij oudere kinderen of bij jezelf. Het gaat er vooral om dat je vertrouwd raakt met het zelf nemen of geven van homeopatische middelen, dat je leert wat je zelf wel en niet kunt doen en wat je naast de homeopathie verder nog kunt doen aan ondersteuning, bijvoorbeeld met voeding.

 

Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om aan het eind van de cursus een 1e hulp-kit te kopen met de belangrijkste homeopatische 1e-hulpmiddelen, en een tinctuur om te desinfecteren. Hiermee kun je in ieder geval een aantal acute klachten bij je kinderen en bij jezelf aanpakken. 

 
Duur: 4 avonden 
Plaats: Gezondheidscentrum Stiens
Data: dinsdagavond 10 en 17 april,  8 en 22 mei 2018
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Prijs:  € 47,50 Bij betaling voor 1 april: 
€ 42,50
Docenten: Jeroen Morssink

Prijs 1e hulp-kit, met ca. dertig homeopatische middelen € 45,00. Natuurlijk alleen voor degenen die dit willen. 

Opgave: Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar jeroen@newworldbooks.nl. Je krijgt dan een factuur doorgemaild. Na je betaling is de inschrijving definitief.

HomeDe praktijkHomeopathieEFTRelatiebegeleidingPersoonlijke OntwikkelingLezingen en cursussen Nieuws en linksErvaringenContactEn verder...