Het pad naar gezondheid
Mijn dochter en ik
Stapje voor stapje sterker
Dansen op K3
Ons binnenvettertje
Zware astma en groei-achterstand
Een bang ongelukkig vogeltje
Ons binnenvettertje

Ze plaste nog in haar bed, ‘s nachts.

Onze lieve dochter met haar rode haartjes. Acht is ze.

 

Vanwege ontstekingen in haar lijfje, waren we eerst bij een andere homeopaat. Een hele fijne vind ik zelf en het hielp erg goed, maar daar dacht zij anders over.

Dat kan. Het moet klikken tussen je kind en de therapeut. Op zich klikte het wel, maar...hij stelde te veel vragen naar de zin van mijn kind. Moeilijke vragen, rare vragen, stomme vragen en doorvraag-vragen waar zij geen zin in heeft. Dat gevraag. Ons binnenvettertje.

 

Dus toen ze zelf ook last begon te krijgen van het in bed plassen, togen we naar Jeroen.

Tuurlijk, ook hij moest vragen stellen, dat begreep zij ook wel maar...hij leerde haar ook een truukje.

Een gek truukje met gekke bewegingen, weinig woorden en...werkzaam!

 

Het heet EFT, emotional freedom techniques. Heel werkzaam bij volwassenen en ook bij kinderen. Samen met homeopathie een krachtige combinatie.

Thuis kan ze verder oefenen, neemt het zorgvuldig uitgekozen middel en na een poosje is ze droog. Das fijn, want nu kan er ook gelogeerd worden.

Een binnenvettertje is ze ook niet meer zo. Wij als ouders mogen regelmatig genieten van haar nieuw verworven zelfvertrouwen als ze duidelijk te verstaan geeft aan broer of zus dat ze het ergens niet mee eens is.

Want dat is hoe homeopathie werkt, ook op emotioneel vlak vallen blokkades weg, en komt een kind gelukkiger in zijn of haar vel. Da's onbetaalbaar, ik ben heel blij dat er mensen zijn zoals Jeroen, om onze kinderen te helpen beter te worden als ze ziek zijn of niet lekker in hun vel zitten.

 

Mireille

 

 

 

HomeDe praktijkHomeopathieEFTRelatiebegeleidingPersoonlijke OntwikkelingLezingen en cursussen Nieuws en linksErvaringenContactEn verder...