Het pad naar gezondheid
Mijn dochter en ik
Stapje voor stapje sterker
Dansen op K3
Ons binnenvettertje
Zware astma en groei-achterstand
Een bang ongelukkig vogeltje
Stapje voor stapje sterker

 

Graag wil ik iets vertellen over mijn ervaringen als cliënt van Jeroen, in de hoop dat het anderen helpt een mogelijke drempel over te stappen.


Dat homeopathie mooie resultaten kan brengen bij lichamelijke klachten was mij wel bekend, maar dat het ook genezend (!) kan werken bij psychische problemen niet. Waarschijnlijk is dat bij veel meer mensen niet bekend, en dit is een poging daar verandering in te brengen.


Ik lijd aan post-traumatische-stress-stoornis, enkelvoudig én meervoudig, als gevolg van sexueel misbruik en structureel fysiek, emotioneel en psychisch geweld tijdens mijn jeugd. Na een heel aantal jaren van verschillende vormen van therapie, met absoluut goede resultaten, liep ik tegen een soort stootblok aan. Ik mocht niet méér medicijnen hebben dan ik had, maar die waren niet voldoende om mijn enorme moeite om mijn leven te leven enigszins aanvaardbaar te krijgen. Electroshock zou nog een optie kunnen zijn, werd mij uitgelegd, maar dat was op dat moment niet “mijn ding”.

Aanvankelijk door een lichamelijke klacht ben ik met Jeroen in contact gekomen. Al pratende kwam ook de stress-stoornis ter tafel. Jeroen gaf aan dat hij zogenaamde EFT-therapie kon bieden, in combinatie met homeopathische middelen. EFT staat voor Emotional Freedom Therapy, een vorm van therapie die in de verte doet denken aan E.M.D.R. (Eye Movement Desensitization), maar die veel minder heftig is, en je na afloop van een behandeling niet gesloopt naar huis laat gaan.

Afhankelijk van de aard van de emotionele pijn die je tijdens de EFT-sessies tegenkomt ondersteunt Jeroen zoals gezegd met op die pijn toegespitste homeopatische druppels, waarmee je thuis de inzichten die je tijdens de therapie hebt ervaren kunt bestendigen en uitbreiden.

Wat hier nu zo bijzonder aan is, en waarom iedereen die geestelijk geen uitweg meer ziet, dit zou moeten weten, is, dat dit alles mij niet “overeind houdt”, maar dat het mij daadwerkelijk in staat stelt om –stapje voor stapje-, beetje bij beetje, sterker te worden en zelfs zo nu en dan een geluksgevoel of rust te ervaren. Langzaam maar zeker merk ik dat mijn leven aan kwaliteit begint te winnen, dat de angst minder is geworden. Eerder wás ik mijn trauma’s, nu zijn ze een deel van mij.

Wat voor mij kenmerkend is voor Jeroen is zijn enorme deskundigheid op zijn vakgebied, zijn betrokkenheid bij zijn cliënt, de “van negen tot vijf mentaliteit” die hij niet heeft, het feit dat ik hem absoluut vertrouw en op hem kán vertrouwen als ik toch weer eens de weg kwijt ben…

De kosten van zijn behandelingen worden door een groot aantal verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Gun het jezelf om uit te zoeken of hij je kan helpen. Het is één van de beste investeringen in jezelf die je kunt doen…

 


                                                                                                        Marjan 

HomeDe praktijkHomeopathieEFTRelatiebegeleidingPersoonlijke OntwikkelingLezingen en cursussen Nieuws en linksErvaringenContactEn verder...